CALENDARI 2012

CALENDARI 2012: ULTRAMARATO DE L'EBRE 30 KM, BAIXADA RENAIXEMENT EBRE 15 KM, TRAVESSA PORT DELS ALFACS 4 MILLES, V MARNATON CADAQUES 6,5 KM, II NEDAMARCELONA 5,7 KM, RADIKAL MAR BRAVA
ELITE 7,5 KM, III MARNATON GARRAF 10 KM, LA BOCAINA 15 KM.

sábado, febrero 25, 2012

II ULTRA MATARO DE L'EBRE

TRES NEDADORS MOLINENCS A LA ULTRAMARATÓ DE L’EBRE 2012

El pròxim 8 de Juliol, tres molinencs participaran en la ULTRAMARATÓ DE L'EBRE de 30.830 metres nedant entre la platja de Tivenys i Amposta.




                                                         http://www.ultraebre.com/


Es tracta de Jose Aranda, Andreu Calafell i Joan Xambó que enguany tenen aquesta prova com a principal fita dins de les diferents travesses de llarga distància programades per aquesta temporada.




El recorregut es molt exigent essent una prova de referencia de la ultra marató de natació al Sud d'Europa, pionera a Catalunya i amb projecció internacional. Organitzada per companys de braçades en Lluis Saura i Dani Leiva, que amb molt d’esforç i il•lusió han aconseguit que aquest sommi es faci realitat.
El riu Ebre el més cabalós de la península,te una temperatura al mes de juliol al voltant de 24ºC. L’aigua entre Tivenys i Tortosa es neta i favorable, amb molta corrent, es pot nedar en un temps promig de 2 hores havent recorregut uns 16.500 metres. Des de Tortosa a Amposta, el corrent disminueix i el riu es fa ample, amb el que el temps augmenta considerablement per nedar els 14.300 restants.
Com mes propers a Amposta, l’amplada del riu es fa mes notable i la posibilitat de trovar-nos amb vents de component Est ens poden dificultar l’avanç, fins i tot creant la sensació de nedar a contracorrent però sempre ben acompanyats dels nostres amics sirulos.




Per aquest gran repte tenen el suport de David Pastor, diplomat en magisteri d'Educació Física que s'encarrega de la programació dels entrenaments personalitzats.


En aquesta travessa també podran gaudir de la presència de grans nedadors d'èlit, com Miquel Sunyer, Teresa Planas, Jose Luis Larrosa, Robert Mayoral, Daniel Ponce i molts més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario