CALENDARI 2012

CALENDARI 2012: ULTRAMARATO DE L'EBRE 30 KM, BAIXADA RENAIXEMENT EBRE 15 KM, TRAVESSA PORT DELS ALFACS 4 MILLES, V MARNATON CADAQUES 6,5 KM, II NEDAMARCELONA 5,7 KM, RADIKAL MAR BRAVA
ELITE 7,5 KM, III MARNATON GARRAF 10 KM, LA BOCAINA 15 KM.

domingo, noviembre 20, 2011

MOTIVACIO

Quan ningú et respatlla......
Quan ningú et dona suport......
quan ningú et dona el mes mínim alé per continuar fent el que t'agrada, el que et motiva, el que et dona en certa manera vida....es quan notes la soletat del nedador, mes soletat que una travessa dura on el cap no para de pensar, d'animar.te, d'enfonsar.te si cal, nomes ets tu i el mar, el mar i tu..si a sobre els teus no entenen, no comparteixen....es el moment de dir PROU!!!!!!!!! Fins aqui hem arribat junts company i a partir d'aqui seguirem plegats , agafats de la mà, nedant com sempre ho hem fet colze amb colze i si a l'arrivada no hi ha ningú, si a la meta no ens espera res...saps de sobres company que tu i jo ho haurem aconseguit sols i amb mes mérit si cal les nostres cites, els nostres reptes, els nostres somnis, els nostres objectius.
Ens diran que no moltes vegades,ens diran egoistes,ens seguiran dient  mil i un arguments per tirar la tovallola ,per penjar les ulleres, per guardar el banyador, però tu saps del ben cert QUE NO HO FAREM!!!!!!!!Seguirem, seguirem i seguirem perque ens agrada, perque volem i perque ningú te el dret de treurens la il.lusió del que fem i per cert, ho fem força bé vereitat? si tenim en conte les ajudes morals que tenim i les ajudes económiques som de lo millor.Ens diran Taurons, ens diran el que voldran,uns pocs sén riuran i d'altres ens criticaran,però el que es ben cert es que nomes tu i jo, jo i tu serem els autentics ESPARTANS MOLINENCS!!!!!!!!!!!Amb ajuda o no lluitarem i sabemque ho aconseguirem!!!!!!!!!

1 comentario:

  1. Ei puretes!!!! el espartano-friqui terrassenc i la de castellar també estan amb vosaltres....i espero seguir veient com arribeu remullats...senyal que jo he arribat abans...
    "water is your friend - you don't have to fight with water - just share the same spirit as the water - and it will help you move" Alexander Popov.
    Esther i Victor

    ResponderEliminar