CALENDARI 2012

CALENDARI 2012: ULTRAMARATO DE L'EBRE 30 KM, BAIXADA RENAIXEMENT EBRE 15 KM, TRAVESSA PORT DELS ALFACS 4 MILLES, V MARNATON CADAQUES 6,5 KM, II NEDAMARCELONA 5,7 KM, RADIKAL MAR BRAVA
ELITE 7,5 KM, III MARNATON GARRAF 10 KM, LA BOCAINA 15 KM.

lunes, julio 25, 2011

X BAIXADA RENAIXEMENT 2011

El passat dissabte 23 de juliol es va celebrar la desena edició de la baixada del Renaixement nedant per l'Ebre de Xerta a Tortosa (15.700m).
Un total de 248 nedadors hi van participar, per part del Club Natació Molins de Rei va comptar amb la participació de Andreu Calafell com a nedador master.






La sortida es va realitzar a les 17 hores, hora inusual en travesses de llarga distància, però bona per despres de dinar arribar a amb temps al embarcador de XERTA i retrobar-se amb companys mitics en les  travesses i passar una bona estona.




Nomès podria definir aquesta travessa com a "INCREIBLE " , "IMPRESIONANT", es una travessa per disfrutar de la natació en aigües obertes i única en tot el circuït català.  Destaca sobretot el paisatje, la velocitat, l'organització, i com no, l'aigua, tranquila de vegades i ràpida de sobte, sense onades ni vent, aixo si amb una mica d'herves.

 Sortidatranquila·la sense aglomeracions on vaig agafar de seguida el meu ritme i que vaig poder portar durant tota la travessa, poc a poc avançant nedadors, mantenint el ritme amb uns altres, fins al final on es visualitza el mur de pedra que protegeix la població de TORTOSA amb cuatre nedadors, que  em van fer pujar el ritme i  vaig poder arribar en un temps de 1 h i 57 minuts. Temps dins la previsió i experiència nova que sens dubte repetiré el proper any.

No hay comentarios:

Publicar un comentario